Comfortabele, goed betaalbare woningen

De groene wijk Park Harga wordt een wijk voor iedereen: starters, gezinnen met kinderen én ouderen. De eengezinswoningen krijgen een royale achtertuin en zijn stuk voor stuk erg mooi gelegen. Daarnaast worden alle woningen in Park Harga voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Nieuw aanbod! Start verkoop donderdag 14 februari a.s.! 

Op donderdag 14 februari a.s. starten we met de verkoop van 73 nieuwe koopwoningen. Je bent van harte welkom van 17.00 - 19.00 uur op Hockeyclub Schiedam aan de Olympiaweg 63 in Schiedam. We kunnen je op die dag volledig informeren over de nieuwe woningen.Deze fase bestaat uit 73 woningen in een mooie mix van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

De woonoppervlakten variëren van 125 m2 tot 191 m2. De prijzen beginnen bij € 320.000,- v.o.n.  
 


Energieneutraal en comfortabel wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zoals je weet worden alle woningen in Park Harga energieneutraal opgeleverd. Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen bodemwarmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis. Daarnaast worden alle woningen standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Je kunt nu al kijken op de website http://woneninparkharga.nl/ om je alvast te oriënteren op het woningaanbod. Alle informatie over de woningen staat hierop gepubliceerd.


Park Harga - Thuis in Schiedam!