4 complete singelwoningen

In Park Harga fase 4 komen vier complete Singelwoningen. Met tuin, berging en compleet afgewerkt volgens het concept van MorgenWonen. Alle woningen zijn duurzaam en gasloos en voorzien van een warmtepomp. Wonen in Park Harga is wonen in een mooie groene en sportieve woonomgeving.

Tegen het groen en water

De vier MorgenWonen woningen liggen op de hoek van de Olympiasingel en Ireen Wuststraat. Nabij het groen en de ruime waterpartijen van Park Harga. De 4 woningen hebben een tuinligging op het noorden. De hoekwoning met het bouwnummer 4 heeft als extra een heerlijke brede tuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Met een woonoppervlakte van circa 128 m2 tot 136 m2 royaal van opzet en voorzien van drie slaap­kamers en een ruime tweede, vrij indeelbare, verdieping. De prachtige gevels, de ruimte in de woning en de luxe keuken, afgewerkte wanden en vloeren en complete tuininrichting maken de woningen tot een ideale eengezinswoning.

Compleet comfort

De woningen wordt zeer compleet opgeleverd. Inclusief grotendeelse stoffering en wit gespoten binnenwanden. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur.

Klik HIER voor de haalbaarheidscheck, benodigd bij je inschrijving. 

 

Financiele haalbaarheids-check

Heb je de financiering al geregeld? Het is nú al van belang dat je weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Als je wilt inschrijven voor een woning in Park Harga dien je aan te tonen dat de gewenste woning financieel haalbaar voor je is. Maak hier dus vast werk van! Een formulier voor het invullen van je mogelijkheden is hieronder te downloaden. Dit formulier dien je bij de inschrijving in de inschrijfmodule te uploaden. De financiële haalbaarheid kan je laten toetsen bij De Hypotheek Shop Schiedam of bij een adviseur naar eigen keuze.

download de haalbaarheidscheck

 

Bekijk waar je nog meer kunt wonen in Park Harga

Binnenkort in verkoop

Fase 5

Statig wonen aan het water

Nog enkele te koop

Appartementen

Met zicht op het park