Laan- en oeverwoningen

Sticker uitverkocht

ALLE WONINGEN ZIJN REEDS VERKOCHT!

Een gezellig hofje omringd door een singel, waterpartijen en veel groen. Zo kunnen we het beste fase 5 van Park Harga omschrijven. Fraai gelegen langs bomenlanen en het water komen hier Laan- en Oeverwoningen in verschillende groottes en uitvoeringen. Allen zeer duurzaam, gasloos en helemaal klaar voor de toekomst!

Laanwoningen

In het rustige middengebied en langs een fraaie singel komen de Laanwoningen. De tussenwoningen hebben een beukmaat van 5,4 en de hoekwoningen een beukmaat van 5,7 meter. De meeste hoekwoningen zijn tevens voorzien van een aangebouwde garage. Het speelse metselwerk, kleurgebruik en de horizontale elementen geven de woningen een klassiek en charmant uiterlijk. Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. De laanwoningen hebben al een vanafprijs van €379.000,- VON.

Oeverwoningen

Het neusje van de zalm ligt aan het water. Hier komen de robuuste doch elegante twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. De Oeverwoningen hebben één ding met elkaar gemeen: ze liggen allen fraai met hun tuin direct aan het water. Hier geniet je van het wonen en leven aan de waterkant. Ideaal als de kinderen willen spelen, geniet op je terras met zicht over het water of ontspan bij het geluid van kabbelend water. Hier is binnen en buiten prachtig met elkaar verbonden. De twee-onder-een-kap woningen hebben een vanafprijs van €595.000,- VON en de vrijstaande woningen vanaf €749.000,- VON.

Het beste voor het laatst bewaard...