Laan- en oeverwoningen

Sticker binnenkort

Een gezellig hofje omringd door een singel, waterpartijen en veel groen. Zo kunnen we het beste fase 5 van Park Harga omschrijven. Fraai gelegen langs bomenlanen en het water komen hier Laan- en Oeverwoningen in verschillende groottes en uitvoeringen. Allen zeer duurzaam, gasloos en helemaal klaar voor de toekomst!

Laanwoningen

In het rustige middengebied en langs een fraaie singel komen de Laanwoningen. De tussenwoningen hebben een beukmaat van 5,4 en de hoekwoningen een beukmaat van 5,7 meter. De meeste hoekwoningen zijn tevens voorzien van een aangebouwde garage. Het speelse metselwerk, kleurgebruik en de horizontale elementen geven de woningen een klassiek en charmant uiterlijk. Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. De laanwoningen hebben al een vanafprijs van €379.000,- VON.

Oeverwoningen

Het neusje van de zalm ligt aan het water. Hier komen de robuuste doch elegante twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen. De Oeverwoningen hebben één ding met elkaar gemeen: ze liggen allen fraai met hun tuin direct aan het water. Hier geniet je van het wonen en leven aan de waterkant. Ideaal als de kinderen willen spelen, geniet op je terras met zicht over het water of ontspan bij het geluid van kabbelend water. Hier is binnen en buiten prachtig met elkaar verbonden. De twee-onder-een-kap woningen hebben een vanafprijs van €595.000,- VON en de vrijstaande woningen vanaf €749.000,- VON.

Nu alvast aanmelden

Binnenkort start de verkoop van deze Laan- en Oeverwoningen. Zie jij je ook hier al wonen? Meld je dan nu alvast aan en wij houden je peroonlijk op de hoogte wanneer de woningen in verkoop komen.

Het beste voor het laatst bewaard...

Financiele haalbaarheids-check

Heb je de financiering al geregeld? Het is nú al van belang dat je weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Als je wilt inschrijven voor een woning in Park Harga dien je aan te tonen dat de gewenste woning financieel haalbaar voor je is. Maak hier dus vast werk van! Een formulier voor het invullen van je mogelijkheden is hieronder te downloaden. Dit formulier dien je bij de inschrijving in de inschrijfmodule te uploaden. De financiële haalbaarheid kan je laten toetsen bij De Hypotheek Shop Schiedam of bij een adviseur naar eigen keuze.

download de haalbaarheidscheck

 

De verschillende woningen en fasen in Park Harga

Alle woningen verkocht

Fase 3d

4 singelwoningen

Alle appartementen verkocht

Appartementen

Met zicht op het park