Comfortabel en betaalbaar

De groene wijk Park Harga wordt een wijk voor iedereen: starters, gezinnen met kinderen én ouderen. De eengezinswoningen krijgen een royale achtertuin en zijn stuk voor stuk erg mooi gelegen. Daarnaast worden alle woningen in Park Harga voorzien van een eigen warmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort.

Het aanbod in Park Harga is zeer divers waarbij er variatie is de uitstraling, de ligging en de grootte van de woningen. Fase 3 bestaat uit 62 koopwoningen (verkocht en in aanbouw), 34 koopappartementen (verkocht en in aanbouw) en 42 eengezinswoningen volgens het bouwconcept MorgenWonen van VolkerWessels. De bouw van deze woningen zal in het derde kwartaal van 2021 gaan aanvangen.

De 34 appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen die zijn gelegen bij de Poldervaart en krijgen royale balkons. Heerlijk zorgeloos wonen in een modern appartement dichtbij de uitvalswegen en voorzieningen.

De laatste fase in Park Harga is fase 5, waar water een centrale rol heeft. Gelegen aan een prachtige singel en waterpartijen met groene oevers komen verdeeld over verschillende blokken een variatie aan hoogstaande woningen. Ruime eengezinswoningen in de rij, waarvan een aantal hoekwoningen ook voorzien zijn van een garage. Wil je direct met je achtertuin uit kijken op het water? Dit is mogelijk bij de brede twee-onder-één-kapwoningen en de twee vrijstaande woningen die direct met hun tuin aan het water liggen.”

Financiele haalbaarheidscheck

Heb je de financiering al geregeld? Het is nú al van belang dat je weet wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Als je wilt inschrijven voor een woning in Park Harga dien je aan te tonen dat de gewenste woning financieel haalbaar voor je is. Maak hier dus vast werk van! Een formulier voor het invullen van je mogelijkheden is hieronder te downloaden. Dit formulier dien je bij de inschrijving in de inschrijfmodule te uploaden. De financiële haalbaarheid kan je laten toetsen bij De Hypotheek Shop Schiedam of bij een adviseur naar eigen keuze.

download de haalbaarheidscheck

 

Energieneutraal en comfortabel wonen

Er is bij het ontwerp van de woningen en appartementen veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zoals je weet, worden alle woningen in Park Harga energieneutraal opgeleverd. Elke woning wordt bovendien voorzien van een eigen warmtepomp en voldoende zonnepanelen voor een zelfvoorzienend energieneutraal huis. Daarnaast worden alle woningen standaard geleverd met vloerverwarming. Met de vloerverwarming geniet je van een zeer aangenaam wooncomfort. De 4 Singelwoningen worden zelfs helemaal “woongereed” opgeleverd. Vandaag de sleutel, morgen wonen!

Park Harga - Thuis in Schiedam!

Heb je de financiering al geregeld? Download hier financiële haalbaarheidscheck.

Start verkoop 15 februari

Fase 3d

4 Singelwoningen

Binnenkort in verkoop

Fase 5

Statig wonen aan het water

Nog enkele te koop

Appartementen

Met zicht op het park