ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

Hofwoningen in verhuur

Het is u vast niet ontgaan dat ook fase 4 van Park Harga in verkoop is gegaan. In totaal zijn er in Park Harga 125 woningen in verkoop gebracht. Een groot deel daarvan is inmiddels verkocht. De resterende 30 Hofwoningen zullen door een belegger in duurzame woningen worden verhuurd. 

MorgenWonergie®
Bewoners profiteren maximaal van de voordelen van MorgenWonergie®. De woning levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten meer hoeft te hebben. De energiemonitor en de slimme meter geven de bewoners inzicht in het energieverbruik.

MorgenWonergie® werkt als een belbundel, als de geboden hoeveelheid energie niet wordt overschreden zijn er geen energiekosten. Wordt deze wel overschreden dan betaalt de bewoner alleen de extra afgenomen energie. Een prachtige aanvulling op het huidige aanbod in Park Harga.

Zelfde uitstraling
De woningen van MorgenWonergie® wijken niet sterk af van het ontwerp dat u al kent van de Hofwoningen. Dezelfde mooie kwaliteit en de rijke uitstraling van de woningen blijft behouden. Het woongenot zal ook niet minder zijn met een heerlijk royale woonkamer die grenst aan de achtertuin en veel ruimte op de verdiepingen.
 
De MorgenWonen woningen zullen in de laatste bouwfase van Park Harga worden gebouwd en in 2018 gelijktijdig met de andere woningen in het plan worden opgeleverd. De MorgenWonen woningen worden straks verhuurd door Actys Wonen Den Haag. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Actys Wonen Den Haag, T: 070-335 6800,
E-mail denhaag@actyswonen.nl

Terug naar overzicht