ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

Online verkoop appartementen Gebouw West

Maandag 27 febuari start om 19.00 uur de verkoop van de 21 appartementen en 5 garageboxen in Gebouw West. De verkoop zal geheel online plaatsvinden. Hoe dat werkt? Dat leggen we  u graag uit!

 

Zo werkt het
Vanaf start verkoop om 19.00 uur kunt u alle informatie en verkoopdocumentatie vinden op www.parkharga.nl. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur. Daartoe dient u in uw account in te loggen onderaan de pagina "aanmelden". Vanaf 27 februari is een uitgebreide 'Wegwijzer bij inschrijven' beschikbaar op de website van Park Harga. Als u straks bij uw inschrijving kunt aantonen dat de aankoop voor financieel haalbaar is, verlenen wij u voorrang bij de toewijzing.

U heeft overigens ruim de tijd uw voorkeuren door te geven want de inschrijving voor een appartementen of garage sluit pas om woensdag 8 maart om 17.00 uur. De toewijzing zal snel plaatsvinden. U wordt uiterlijk maandag 13 maart geïnformeerd over de uitslag.

Meerdere typen
Gebouw West is fraai gelegen aan het water bij de entree van Park Harga. 20 Appartementen zijn gelegen op de verdiepingen 1 t/m 5 en 1 appartement is gesitueerd op de begane grond en beschikt over een terras omzoomd met een beukenhaag. De appartementen worden standaard all-electric uitgevoerd: de bodemwarmtepomp zorgt voor de verwarming en koeling van de woning en de zonnepanelen op het dak wekken voor een deel de energie op. U geniet van comfortabele vloerverwarming en -koeling.

Er worden 4 typen aangeboden:
Type 1: 130 m2 woonoppervlakte en een balkon van 24m2
Type 2: 99 m2 woonoppervlakte en een balkon van 13,5 m2
Type 3: 93 m2 woonoppervlakte en een balkon van 21 m2
Type 4: gelegen op de begane grond, 100 m2 woonoppervlakte en een terras ca. 20 m2

De appartementen worden geleverd incl. modern sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk, een berging op de begane grond en alle genoemde duurzaamheidsvoorzieningen. Er zijn op eigen terrein 21 parkeerplaatsen beschikbaar waarvoor u zich kunt inschrijven. Dit zijn 5 garageboxen en 16 gereserveerde parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er verschillende parkeerplaatsen in de directe omgeving beschikbaar. Verkoopprijzen Appartementen West: vanaf € 240.000 ,- v.o.n. exclusief parkeerplaats.
Prijs parkeerplaats € 10.000,- v.o.n.
Prijs garagebox van 23 m2 € 30.000,- v.o.n.

Financiering
Zoals reeds eerder aangegeven verlenen wij u voorrang als u straks bij uw inschrijving kunt aantonen dat de aankoop voor u financieel haalbaar is. De eerste trekkingen zullen geschieden uit inschrijvers die een verklaring van financiële haalbaarheid hebben verstrekt.

Hoe toont u aan dat de aankoop voor u haalbaar is? Er zijn twee mogelijkheden: Via onze partner hypotheekadviseur EyeOpen of via uw eigen hypotheek adviseur of bank.

EyeOpen is een erkend en onafhankelijk hypotheekadviseur die zich al in het project heeft verdiept en daardoor snel en efficiënt een haalbaarheidscheck kan uitvoeren. Zij garanderen dat u voor sluitingsdatum inzicht heeft in uw financiële mogelijkheden. Is de gewenste aankoop voor u haalbaar dan ontvangt u een financiële verklaring waaruit dit blijkt. U kunt deze verklaring vervolgens uploaden via het inschrijfformulier. De haalbaarheidscheck via eyeOpen.nl/nieuwbouw is gratis. Uiteraard is het ook mogelijk om via uw eigen adviseur een haalbaarheidscheck te doen. In beide gevallen dient u het haalbaarheids document te uploaden in de inschrijfmodule die vanaf 27 februari 19.00 uur bereikbaar is.
 

Nu al vragen?

Met al uw vragen kunt u terecht bij Anke Bodewes Makelaardij. Het team staat klaar om al u vragen te beantwoorden.

 

Terug naar overzicht