ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

maandag 27 februari in verkoop: 21 appartementen Gebouw West

De verkoop van appartementengebouw Oost verloopt succesvol, er zijn nog slechts 3 appartementen te koop. Daarom zal op maandagavond 27 februari de verkoop starten van Gebouw West met 21 appartementen en 5 garageboxen.

20 Appartementen zijn gelegen op de verdiepingen 1 t/m 5 en 1 appartement is gesitueerd op de begane grond en beschikt over een klein terras omzoomd met een beukenhaag. 
 

Online Verkoop

De verkoop zal geheel online plaatsvinden, er is dus geen verkoopbijeenkomst. Vanaf start verkoop op
27 februari 19.00 uur kunt u alle info en verkoopdocumenten vinden op de projectwebsite www.parkharga.nl. Uiteraard kunt u ook altijd terecht bij Anke Bodewes makelaardij met al uw vragen. In de volgende nieuwsbrief die u volgende week ontvangt, vertellen wij u meer over de verkoopprocedure.

 

Fraaie ligging

Gebouw West is fraai gelegen aan het water bij de entree van Park Harga. De appartementen worden standaard all-electric uitgevoerd: de bodemwarmtepomp zorgt voor de verwarming en koeling van de woning, de zonnepanelen op het dak zorgen voor het opwekken van de energie waardoor uw energierekening laag is. U geniet van comfortabele vloerverwarming en -koeling.
De appartementen in Park Harga zijn voorbereid op de toekomst! Iets voor u?

 

Start bouw eengezinswoningen

De bouw van de eengezinswoningen in fase 1 en 2 in Park Harga is opgestart. Rond deze tijd worden in de grond de lussen aangebracht voor de bodemwarmtepompen. Binnenkort worden al de eerste casco's verwacht. Medio maart vieren de nieuwe bewoners van fase 1 en fase 2 de start van de bouw in het bijzijn van de verantwoordelijk wethouders. 
 

Vervolg Park Harga

Park Harga krijgt een vervolg! Tussen de Hargalaan en de Olympiaweg komt een nieuwe woonwijk op de plaats van de oude sportvelden van SVDPW en de huidige velden van Hermes DVS.  De woningen worden kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd en er is veel aandacht voor een groene leefomgeving. Duurzaamheid is vanzelfsprekend in Park Harga. De woningen in het vervolg van Park Harga worden dus ook  standaard all-electric en energieneutraal gemaakt. Zodra er meer informatie beschikbaar is, ontvangt u van ons een nieuwsbrief.

Terug naar overzicht