ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

Landschapsarchitect Theo Reesink aan het woord.

De inrichting van Park Harga krijgt veel aandacht. Hier is het straks heerlijk toeven met uitzicht op een oase van in bloei staande planten en bloemen. Landschapsarchitect, Theo Reesink, vertelt wat u als toekomstige bewoner kunt verwachten.

Vertel! Op welke manier heb je de Hof- en Singelwoningen ook buitenshuis van elkaar onderscheiden? "De Hofwoningen hebben een heel knus en vriendelijk karakter. In de hoven worden kleurrijke bomen geplaatst, komen stroken met gras en natuurlijke speelelementen voor de allerkleinsten. Al met al zal hier een erg gemoedelijke en bovendien geborgen sfeer heersen. De Singelwoningen hebben daarentegen vrij uitzicht over de statige singel met zijn hoog opgaande bomen. De grote raampartijen van de woningen geven een fraai en bovenal indrukwekkend zicht over de parkachtige omgeving. Voor ieder wat wils, in Park Harga!"

Veel groen dus. Hoe zou je de nieuwe woonwijk in één woord omschrijven? "Park Harga doet zijn naam eer aan, de uitstraling is er namelijk bijzonder parkachtig. Hoewel je in een mum van tijd in het bruisende stadscentrum zit, waan je je in Park Harga middenin de natuur. Daarbij krijgen alle woningen een groene haag voor het huis en worden langs de zijkanten groene schuttingen met klimop en zomerbloeiers geplaatst. Bovendien zorgen sierlijke bestrating, Delftse stoepjes en brede parkpaden voor een fraai en zelfs luxueus aanzien. Park Harga wordt hiermee zowel 's winters als 's zomers een lust voor het oog!"

 

 

Terug naar overzicht