ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

Staat woe 15 juni al in uw agenda? Dan starten we met de verkoop van fase 2!

Nu alle woningen in fase 1 zijn verkocht maakt Park Harga zich op voor de volgende ronde. Fase 2! Vanaf woensdag 15 juni start de verkoop van 26 Hofwoningen en 8 Singelwoningen. En de start van de bouw? Die staat gepland gelijktijdig met de bouw van fase 1 in januari 2017. Dubbel goed nieuws!

De procedure

Iedereen kan zich inschrijven voor een woning in fase 2. Heeft u zich eerder ingeschreven voor fase 1, en bent u toen niet ingeloot? Dan krijgt u nu voorrang bij de toewijzing van fase 2. Helaas kunnen wij geen garanties geven - ook dit keer worden de woningen toegewezen op basis van loting. Allereerst wordt dus geloot uit de groep kandidaten die is afgevallen in fase 1. Laat dit geen reden zijn om u niet in te schrijven, er zijn veel woningen te vergeven.

Kunt u aantonen dat de woning van uw voorkeur financieel haalbaar voor u is? Dan heeft u een streepje voor. U kunt zich al voorbereiden: laat bij eyeOpen of uw eigen hypotheekadviseur een maximale hypotheekberekening uitvoeren, zodat u globaal weet of u financieel in aanmerking komt voor uw nieuwe huis.

Inschrijven

De verkoop van fase 2 zal geheel online geschieden. Op vrijdag 10 juni ontvangt u per e-mail van ons een uitgebreide instructie hoe de inschrijving in zijn werk gaat. Vanaf 10 juni staan de instructie en de verkoopstukken zoals de prijslijst en de tekeningen, ook op de website.

"Wonen in het groen in de parkachtige omgeving en in een energieneutrale woning. Dat is heerlijk wonen!"

Terug naar overzicht