ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

Schrijf u nu in voor de informatieavonden!

U kunt zich aanmelden voor de info-avond eengezinswoningen op 20 januari of voor de info-avond appartementen op 27 januari.

Vanaf 18.45 uur verwelkomen we u met koffie of thee in het Novotel Schiedam aan de Hargalaan 2. Van 19.00 tot 21.30 uur krijgt u volop informatie over het nieuwbouwplan, de woningen, duurzaamheid en de inrichting van de woonomgeving. U kunt tevens zelf meepraten over de kopersopties van uw toekomstige eengezinswoning of appartement.

Op de info-avonden zijn nog geen exacte verkoopprijzen en brochures beschikbaar. Die krijgt u op de dag van start verkoop: 2e paasdag maandagmiddag 28 maart. Noteer deze dag alvast in uw agenda!

IK MELD ME AAN!

Wij hopen u te ontmoeten op één van de informatieavonden van Park Harga. U kunt rekenen op een uitgebreid programma, zodat u straks alles weet over wonen in Park Harga. Naast de medewerkers van projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed en Anke Bodewes Makelaardij zijn er diverse adviseurs aanwezig op het gebied van duurzaamheid en openbare inrichting. U kunt ook al uw vragen stellen aan de notaris.

Terug naar overzicht