ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

START VERKOOP LAATSTE FASE 52 LAAN- EN OEVERWONINGEN – 15 MAART 17:00 AANSTAANDE!

Vanwege het grote succes van de eerdere fasen, gaat de laatste fase van Park Harga in de verkoop. We hebben het al aangekondigd, maar de allermooiste fase hebben we tot het laatst bewaard! Fase 5 kenmerkt zich door hoogstaande architectuur, omgeven door groen en mooie waterpartijen.

In Park Harga Fase 5 komen in totaal 52 gondgebonden woningen in de verkoop, waarvan 38 rijwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De drie verschillende steenkleuren geven een prachtige dynamiek in deze fase. Daarnaast geven de variërende woonoppervlaktes tussen de 111 m2 en 184 m2 een breed scala aan woonaanbod. Niet te vergeten resulteert de ligging aan de waterpartij voor een heerlijke woonervaring. Voor ieder wat wils dus!

Alle woningen zijn voorzien van een heerlijke tuin met een berging of een garage. Aan parkeren is geen tekort. Dit kan in het parkeerhof in openbaar terrein en in sommige gevallen op eigen terrein. De erfscheidingen worden mee ontwikkelt in het plan, waarbij de twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen zelfs nog een vlonder hebben om optimaal te kunnen genieten van de ligging aan het water. Kortom, wonen in Park Harga is wonen in een mooie groene en sportieve omgeving. 

Alle woningen worden gerealiseerd op basis van de laatste duurzaamheidsnormen waardoor ze gasloos zijn en worden voorzien van een warmtepomp. Hierdoor zijn deze woningen klaar voor de toekomst, maar wordt er zeker niet ingeleverd op comfort. Met behulp van vloerverwarming zal het klimaat altijd zeer gunstig zijn, waarbij het zelfs mogelijk is om de woning te koelen. Gunstig dus voor je energierekening!

De vanafprijs voor een eengezinswoning bedraagt  €379.000,- VON (tussenwoning). De twee-onder-één-kapwoningen hebben een vanaf prijs van €595.000,- VON en de luxe vrijstaande woningen zijn te koop vanaf €749.000,- VON.

Vanaf maandag 15 maart 17:00 uur kun je je online inschrijven voor een woning. Dit kan op www.parkharga.nl door in te loggen in jouw eigen account. Heb je nog geen account? Dan kan je deze alsnog eenvoudig aanmaken.

De inschrijving sluit op 23 maart om 12:00 uur. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent om jouw optimale woning te bemachtigen. Hiervoor is wel een financiële haalbaarheidscheck nodig. Deze is HIER te vinden.

Na de sluitingsdatum worden de woningen toegewezen. Kom je in aanmerking voor een woning, dan word je spoedig na de sluitingsdatum opgebeld. De makelaar nodig je vervolgens uit voor een (digitaal) gesprek waarin je volledig wordt geïnformeerd over de woning en Park Harga. Kort daarop vindt de digitale ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst plaats.

Krijg je niet direct een woning toegewezen? Dan plaatsen wij je op de reservelijst indien je dat wenst. Als je helaas geen woning toegewezen hebt gekregen, ontvang je hiervan per mail een bericht.

De verkoop van de woningen gaat helemaal digitaal. Alle benodigde informatie staat vanaf maandag 15 maart 17:00 uur op de website www.parkharga.nl

Terug naar overzicht