ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

Start verkoop 4 Singelwoningen - 15 februari aanstaande!

In Park Harga komen vier zeer complete Singelwoningen. Met aangelegde tuin, berging en compleet afgewerkt volgens het concept van MorgenWonen van VolkerWessels.

De woningen zijn onderdeel van een grotere fase van in totaal 42 stuks (middeldure) huurwoningen. De 4 koopwoningen liggen op de hoek van de Olympiasingel en Ireen Wuststraat, nabij het groen en de ruime waterpartijen van Park Harga. 

De woningen hebben een tuinligging op het noorden. De hoekwoning met bouwnummer A16 heeft als extra een heerlijke brede tuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle woningen zijn duurzaam en gasloos en voorzien van een warmtepomp. Wonen in Park Harga is wonen in een mooie groene en sportieve woonomgeving. Met een woonoppervlakte van circa 119 m² royaal van opzet en voorzien van drie slaapkamers en een ruime tweede, vrij indeelbare, verdieping.

De prachtige gevels, de ruimte in de woning en de luxe keuken, afgewerkte wanden en vloeren en complete tuininrichting maken de woningen tot een ideale eengezinswoning.

Vandaag de sleutel, morgen wonen!  

De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, de kozijnen zijn voorzien van triple glas. In combinatie met het WTW (warmte terug winning) systeem en hoogwaardige isolatie zijn de woningen “nul op de meter” (NOM). 
Dit geeft een gunstige energierekening, maar ook de mogelijkheid voor een aantrekkelijke financiering bij je bank!  

De Singelwoningen worden aangeboden vanaf € 390.000,- VON (tussenwoning). 

Vanaf 15 februari 17.00 uur kun je je online inschrijven voor een woning. Dit kan op www.parkharga.nl door in te loggen in jouw eigen account. Heb je nog geen account? Dan kan je deze alsnog eenvoudig aanmaken.

Je kunt je inschrijven in je account door middel van het "Inschrijfformulier Singelwoningen". De inschrijving sluit op 18 februari om 17.00 uur. 

De benodigde haalbaarheidscheck is HIER te vinden. 

Na de sluitingsdatum worden de woningen toegewezen. Kom je in aanmerking voor een woning, dan word je spoedig, doch uiterlijk 22 februari gebeld. De makelaar nodigt je vervolgens uit voor een (digitaal) gesprek waarin je volledig wordt geïnformeerd over de woning en Park Harga. Kort daarop vindt de digitale ondertekening van de koop-/ aannemingsovereenkomst plaats.  

Krijg je niet direct een woning toegewezen? Dan plaatsen wij je op de reservelijst indien je dat wenst. Als je helaas geen woning toegewezen hebt gekregen, ontvang je hiervan per mail bericht. 

De verkoop van de woningen gaat helemaal digitaal. Alle benodigde informatie staat vanaf maandag 15 februari 17:00 uur op de website www.parkharga.nl.

 

Terug naar overzicht