ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

SNEAK PREVIEW - NIEUW AANBOD!

In Park Harga (midden) komen vier zeer complete Singelwoningen. Met aangelegde tuin, berging en compleet afgewerkt volgens het concept van MorgenWonen van VolkerWessels.

De woningen zijn onderdeel van een grotere fase van in totaal 42 stuks (middeldure) huurwoningen. De 4 koopwoningen liggen op de hoek van de Olympiasingel en Ireen Wuststraat, nabij het groen en de ruime waterpartijen van Park Harga.

De woningen hebben een tuinligging op het noorden. De hoekwoning met bouwnummer 4 heeft als extra een heerlijke brede tuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle woningen zijn duurzaam en gasloos en voorzien van een warmtepomp. Wonen in Park Harga is wonen in een mooie groene en sportieve woonomgeving. Met een woonoppervlakte van circa 119 m² royaal van opzet en voorzien van drie slaapkamers en een ruime tweede, vrij indeelbare, verdieping.

De prachtige gevels, de ruimte in de woning en de luxe keuken, afgewerkte wanden en vloeren en complete tuininrichting maken de woningen tot een ideale eengezinswoning.

Vandaag de sleutel, morgen wonen!  

De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, de kozijnen zijn voorzien van triple glas. In combinatie met het WTW (warmte terug winning) systeem en hoogwaardige isolatie zijn de woningen “nul op de meter” (NOM). Dit geeft een gunstige energierekening, maar ook de mogelijkheid voor een aantrekkelijke financiering bij je bank!  

Houd de website en socials in de gaten, maak alvast je account aan op de site en regel alvast de haalbaarheidscheck!

Deze is hier te vinden: https://www.parkharga.nl/woningen/

 

Terug naar overzicht