ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

VERKOOP 34 APPARTEMENTEN PARK HARGA MIDDEN GESTART!

In verband met de succesvolle voorverkoop van de appartementen, gaan vanaf vandaag 34 prachtige appartementen in verkoop!

De appartementen zijn gelegen aan de groene zone en beschikken allemaal over een fijne grote buitenruimte op het zuiden of westen en hebben een vanaf prijs van € 360.000,- VON.

De appartementen zijn allemaal voorzien van een duurzaam klimaatsysteem waarmee u kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen.
Daarnaast zijn de woningen voorzien van triple glas, een WTW systeem en luxe sanitair en tegelwerk.

Vanaf heden kunt u zich online inschrijven voor een of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven kan op www.parkharga.nl door in te loggen in uw eigen account. Heeft u nog geen account? Dan kunt u deze alsnog eenvoudig aanmaken.
Bij de inschrijving dien je aan te tonen dat de aankoop financieel haalbaar is. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: Via de Hypotheek Shop Hargplein in Schiedam Noord of via je eigen hypotheek adviseur of bank.
De gegevens van de Hypotheekshop staan op het financiële haalbaarheidsformulier, te downloaden op de website www.parkharga.nl.

Voor alle informatie kunt u de website raadplegen, of bij het kantoor van Hofzicht Makelaars in Hillegom of Anke Bodewes Makelaardij in Schiedam een brochure ophalen.
Vindt u het lastig de juiste keuze te maken dan kunt u ons uiteraard bellen, telefonisch kunnen wij u dan verder helpen.

Inschrijven kan tot vrijdag 24 april om 12:00 uur.

Terug naar overzicht