ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

WEGENS SUCCESVOLLE VERKOOP, 26 HOFWONINGEN IN VERKOOP!

Goed nieuws! Door de snelle verkoop van de woningen in fase 3 gaat de verkoop van 26 Hofwoningen van start!

Goed nieuws! Door de snelle verkoop van de woningen in fase 3 gaat de verkoop van 26 Hofwoningen van start!

Log in op jouw persoonlijke account en klik hier in het menu op: Digitaal Inschrijfformulier - Fase 3b om je in te schrijven voor één van de Hofwoningen.

Park Harga ligt centraal in Schiedam, dichtbij alle voorzieningen. In Park Harga woon je in een duurzame nieuwbouw woning in een mooie groene en sportieve omgeving. De woningen beschikken allemaal over een fijne buitenruimte op het zuiden of westen. Ook zijn de hoekwoningen v.v. parkeren op eigen terrein. Optioneel bestaat er de mogelijkheid om bij enkele hoekwoningen een garage te laten bouwen. Alle woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp waarmee je kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van triple glas, een WTW systeem en luxe sanitair en tegelwerk.

Anders dan gewend, maar gezien de omstandigheden rondom het Corona virus doen we de verkoopgesprekken digitaal. De makelaars zullen je hierover meer vertellen. Alle verkoopdocumentatie is te vinden op de website. Wil je toch een papieren brochure? Het makelaarskantoor is gesloten voor bezoek, maar de makelaars zorgen ervoor dat er voldoende brochures klaar liggen bij onze voordeur aan het Hargplein 118 te Schiedam.

Bij de inschrijving dien je aan te tonen dat de aankoop financieel haalbaar is. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: Via de Hypotheek Shop Hargplein in Schiedam Noord of via je eigen hypotheek adviseur of bank. De gegevens van de Hypotheekshop staan op het financiële haalbaarheidsformulier, te downloaden op de website www.parkharga.nl.

Om in te kunnen schrijven op een (of meer) bouwnummer(s) van jouw voorkeur, is een verklaring van de financiële haalbaarheid vereist.

Inschrijven kan tot 17 april 12:00 uur.

Terug naar overzicht