ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Linda van Ooijen Knook

010-2464444
info@ankebodewes.nl

34 APPARTEMENTEN FASE 3 IN VOORVERKOOP

Start voorverkoop van de 34 appartementen is gestart! Goed nieuws!  De voorverkoop van 34 appartementen waarvan 4 penthouses in het groene Park Harga fase 3 te Schiedam is gestart!   

Prachtig gelegen in een parkachtige setting en waterpartijen. De appartementen zijn verdeeld over twee woongebouwen: Olympia I en Olympia II. Schrijf je nu online in voor deze voorverkoop!!! Je kunt vanaf heden jouw woningvoorkeur per bouwnummer aangeven als je naar het inschrijfformulier gaat en hier op de optie appartementen klikt. Dit is nog geen officiële inschrijving maar met deze voor-inschrijving zullen wij jou binnenkort uitnodigingen voor de definitieve start verkoop en inschrijving.

 

Algemeen
De appartementen in Park Harga liggen in de groene zone en aan de Poldervaart. De twee woongebouwen zijn uit stekend gelegen. Bewoners genieten straks vanaf de royale balkons van een heerlijk uitzicht. Wonen in een appartement in Park Harga is kiezen voor comfort en weinig onderhoud. Je woont in alle rust aan de rand van Park Harga met de levendigheid van de woonwijk binnen handbereik en ook alle gemakken zoals winkels, gezondheidszorg en het OV om de hoek. Met een appartement in Park Harga krijgt je veel comfort op alle fronten.

Appartementen
Het aanbod is zeer divers en je kunt dus het appartement kiezen dat écht goed bij jou past.
Er is keuze tussen 3- en 4-kamerappartementen en ook de woonoppervlaktes variëren
tussen de 99 m2 en 124 m2.

De royale appartementen krijgen een ruime badkamer met douche en toilet en een separaat tweede toilet voor bezoek. De grote balkons liggen op het Zuiden of het Westen. De parkeerplaatsen liggen tussen de gebouwen in, dichtbij de entree.  

Penthouses
Leven in een luxe penthouse met een fantastische view, dat kan in Park Harga. Er worden vier penthouses gebouwd op de bovenste woonlagen van de twee woongebouwen.
De penthouses zijn beschikbaar in een 3- of 4-kamerappartement met prachtige dakterrassen
en een grote living.
 
De woonoppervlaktes variëren daarbij tussen de 125 m2 en de 137 m2 waardoor je alle
ruimte hebt om jouw woonwensen mogelijk te maken.

Je parkeert in het parkeerhof voor de entree waarbij je vervolgens met de lift of het trappenhuis naar jouw penthouse op de bovenste  verdieping gaat die gedeeld wordt met het andere penthouse.

Duurzaamheid
De appartementen in Park Harga hebben een EPC-waarde 0,0 en zijn daarmee zuiniger dan de huidige wetgeving! De appartementen zijn voorzien van  een bodem-warmtepomp en vloerverwarming. Een aangename en efficiënte manier van verwarmen. Het appartement wordt middels vloerverwarming verwarmt in de winter en kan in de zomer d.m.v. vloerkoeling  worden gekoeld. Je bent verzekerd van een efficiënt en comfortabel appartement met lage energiekosten. De WTW-unit (warmte-terug-win) unit in de bergkast bespaar je veel energie en bespaart je veel op de stookkosten.

Planning
Vooralsnog is de planning erop gericht om te starten met de bouw van de appartementen in het laatste kwartaal van 2020 of het eerste kwartaal van 2021. De appartementen zullen dan in het tweede kwartaal van 2022 kunnen worden opgeleverd. 

Voor-inschrijving
Op basis van de prijs-range kunt je jouw voorkeursappartement nu bij ons kenbaar maken. Binnenkort is alle verkoopinformatie bekend en zullen wij de definitieve verkoopprijzen per bouwnummer bekend maken en kun je je inschrijven voor het appartement van jouw voorkeur

 

Vragen?
Neem gerust contact op met de makelaars, de gegevens staan hieronder vermeld.

Met vriendelijke groet,
Team Park Harga

Terug naar overzicht