Wonen in Schiedam

Op de plek waar Handbalvereniging Ventura speelde op eigen sportvelden, waar de Olympiaweg en de Sportlaan samenkomen langs de groene Poldervaart, bouwt VolkerWessels Vastgoed een nieuwe woonwijk:
Park Harga – Thuis in Schiedam.

De verkoop van de eerste 64 woningen in deze nieuwe fase is inmiddels verkocht. Tijd voor nieuw aanbod dus. En dat hebben we. Want op donderdag 14 februari a.s. start de verkoop van 73 koopwoningen. Je bent van harte welkom van 17.00 - 19.00 uur bij de Hockeyclub Schiedam aan de Olympiaweg 63 in Schiedam. Het verkoopteam staat dan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Dankzij het grote enthousiasme van de vele geïnteresseerden hebben we wederom een mooi woonprogramma voor het vervolg in petto. De komende maanden willen we graag een beroep op je doen om er achter te komen wat jouw woonwensen zijn op Park Harga. Die nemen we uiteraard waar mogelijk mee in onze ontwikkeling. 
Ook meedenken? Schrijf je dan nu in!
Meer weten?

Onder de naam ‘Schiedam in beweging’ ontwikkelt de gemeente Schiedam nieuwe mogelijkheden voor sport, wonen en groen. Kansen die aan de orde zijn nu Rijkswaterstaat tussen Delft en Schiedam de A4 aanlegt. Lees hier meer