Wonen in Schiedam

Op de plek waar Handbalvereniging Ventura speelde op eigen sportvelden, waar de Olympiaweg en de Sportlaan samenkomen langs de groene Poldervaart, bouwt VolkerWessels Vastgoed een nieuwe woonwijk:
Park Harga – Thuis in Schiedam.

De eerste fase van Park Harga is inmiddels succesvol verkocht. Tijd voor een nieuwe fase dus. De verkoop van de eerste 64 woningen in deze nieuwe fase is in mei van dit jaar gestart. We maken ons nu op voor de volgende fase, het gaat hier om ca. 70 woningen die naar alle verwachting eind 2018 / begin 2019 in verkoop zullen gaan.
Houd de site dus goed in de gaten. 

Dankzij het grote enthousiasme van de vele geïnteresseerden hebben we wederom een mooi woonprogramma voor het vervolg in petto. De komende maanden willen we graag een beroep op je doen om er achter te komen wat jouw woonwensen zijn op Park Harga. Die nemen we uiteraard waar mogelijk mee in onze ontwikkeling. 
Ook meedenken? Schrijf je dan nu in!
Meer weten?

Onder de naam ‘Schiedam in beweging’ ontwikkelt de gemeente Schiedam nieuwe mogelijkheden voor sport, wonen en groen. Kansen die aan de orde zijn nu Rijkswaterstaat tussen Delft en Schiedam de A4 aanlegt. Lees hier meer