WONEN IN SCHIEDAM

Op de voormalige sportvelden, tussen de Hargalaan, de Olympiaweg, de Sportlaan en de groene zone langs de Poldervaart, bouwen VolkerWessels Vastgoed en Thunnissen in samenwerking met de Gemeente Schiedam aan Park Harga.

Alle woningen in Park Harga zijn standaard energieneutraal waardoor de bewoners genieten van een zeer lage energierekening en het comfort en bovendien is een duurzame woning beter voor het milieu. Op dit moment is alweer de laatste fase in verkoop waarbij de inschrijvingstermijn reeds is gesloten.

Historisch centrum

In het historische centrum van Schiedam zorgen de molens voor een karakteristieke sfeer. De rijke patriciërswoningen langs de grachten en havens geven de binnenstad een rijk aanzien. De vele terrassen vullen zich met wat mooier weer vanzelf met Schiedammers en toeristen.

RIJK UITGAANSLEVEN

Met een groot Theater aan de Schie, cultureel centrum Wennekerpand, Het Stedelijk Museum Schiedam, het Jenevermuseum en de bijzondere ‘groene’ Bibliotheek Schiedam, kunnen jong en oud volop genieten van cultuur. Actieve kunstenaars en moderne ambachtslieden zijn overal te vinden.

GEZELLIG WINKELEN

Voor je dagelijkse boodschappen kun je dichtbij aan de Mgr. Nolenslaan, het overdekte winkelcentrum Hof van Spaland of De Contrabas terecht, waar je verschillende supermarkten en speciaalwinkels vindt. Funshoppen doe je wellicht graag in het historische Schiedam-Centrum.

LEKKER NAAR SCHOOL

In de omgeving van Park Harga liggen in de wijken Groenoord en Nieuwland tal van basisscholen, middelbare scholen en zelfs beroepsonderwijs.