Genieten van het groen

In Park Harga geniet u elke dag van het groen. De rijke Poldervaart is een favoriete route voor fietsers die rechtstreeks naar Midden-Delfland fietsen. Ook de mooie Prinsenroute en het Jeneverpad lopen hier langs. In het Hargapark zijn tal van sportverenigingen actief. De parkpaden lenen zich uitstekend voor een rondje hardlopen of wandelen.

Park Harga krijgt een vervolg! Verwacht vanaf 2018. Lees hier meer.....
Schiedam In Beweging

Doordat de nieuwe rijksweg A4 tussen Schiedam en Delft in een tunnel is aangelegd, is er een enorm terrein op het tunneldak ontstaan: Park A4. Tal van sportverenigingen verhuizen vanuit diverse plekken in de stad naar dit Park A4. Daardoor komen locaties vrij voor woningbouw en groen. Dit traject heet ‘Schiedam in beweging’. Park Harga is onderdeel van Schiedam In Beweging. Lees hier de laatste nieuwsbrief.


Wat is SchiedamsDOEN?

SchiedamsDOEN is een houding en een vorm van gedrag, waarbij burgers en ambtenaren sámen vernieuwingen oppakken in de stad, waarmee Schiedam nóg leuker wordt om in te wonen. Door ‘Schiedams-te-DOEN’ werkt iedereen in de stad transparanter en efficiënter samen en wordt er beter gecommuniceerd. Dat varieert van geveltuintjes en wijkdeals voor eigen onderhoud van je buurt, tot het Burgerkennisnetwerk. Volg alles via Facebook, Twitter en www.schiedamsdoen.nl. Ook een voorstel? Mail het naar post@schiedamsdoen.nl


Meer weten?

Ontdekken hoe de molens werken, in een toneelstuk meespelen, je eerste CoBrA-schilderij maken of in de magie van de natuur duiken. In Schiedam hoeven kinderen zich niet te vervelen. De musea, ateliers, theater- en muziekverenigingen en natuurcentrum De Boshoek zorgen voor een breed aanbod aan workshops, cursussen en voorstellingen. Lees hier meer

Aanmelden

Zie jij jezelf al wonen in Park Harga? Schrijf je dan in en laat je woonwensen achter. Of neem direct contact op met onze makelaar.

Aanmelden
ANKE BODEWES MAKELAARDIJ Anke Bodewes
a.bodewes@ankebodewes.nl
Linda Van Ooijen Knook
l.vanooijenknook@ankebodewes.nl

Hargplein 118
3121 VG Schiedam
T 010 246 44 44
www.ankebodewes.nl